Συνάντηση κορυφής για τη Μαίρη Χρονοπούλου και τη Ζωζώ Σαπουτζάκη. Οι δύο μεγάλες κυρίες του κινηματογράφου, που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στη ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, το βράδυ της Δευτέρας διασκέδασαν μαζί σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο σπουδαίες αρτίστες, αφού πρώτα παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο, δείπνησαν μαζί με φίλους. Οι δύο τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και αφιέρωσαν τραγούδια τόσο στους φίλους τους όσο και στους τυχερούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, που πια έχει ανακτήσει τις δυνάμεις της μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, χάρισε μοναδικές στιγμές με τη στεντόρεια φωνή της. Η Ζωζώ Σαπουτζάκη τη συνόδευσε με τη φωνή της τραγουδώντας επιτυχίες μιας άλλης εποχής.

Η επιστροφή στο θέατρο

Η αγαπημένη ηθοποιός της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου θα πάρει μέρος στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων».

Η Μαίρη Χρονοπούλου είπε το μεγάλο «ναι» και έτσι θα την απολαύσουμε στο εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Αν και ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, η Μαίρη Χρονοπούλου αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε. Στο εν λόγω project θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Γλυκερία, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ