Παρηγοριά στην αγκαλιά της κούκλας Γκαμπριέλα Μπρουκς, που είναι μοντέλο από την Αυστραλία, βρήκε πριν από έναν χρόνο περίπου ο ηθοποιός Λίαμ Χέμσγουορθ. Μετά τον χωρισμό του από τη Μάιλι Σάιρους, ο Χολιγουντιανός σταρ βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής από την Αυστραλία και πέρασαν μάλιστα και μαζί την καραντίνα.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα και το Us Weekly, το ζευγάρι πέρασε μαζί την περσινή καραντίνα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Byron Bay. Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, μάλιστα, ανέφερε ότι η Γκαπριέλα δεν νιώθει καμία ανησυχία για τα συναισθήματα του Λίαμ και για το τι μπορεί να νιώθει για την πρώην σύζυγό του.

«Ο Λίαμ και η Γκαμπριέλα είναι πολύ κοντά και αισθάνονται άνετα μαζί. Τους συνδέουν σημαντικά γεγονότα και μοιράζονται τις ίδιες αξίες για την οικογένεια και τη ζωή», ανέφερε η πηγή.

Ακόμη, τον Απρίλιο του 2020 το Entertainment Tonight, επικαλούμενο πηγή κοντά στον ηθοποιό, είχε γράψει ότι «η οικογένεια του Λίαμ του προσέφερε τεράστια υποστήριξη κατά τη διάλυση του γάμου με τη Μάιλι, ήταν όμως η γνωριμία του με την Γκαμπριέλα που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ζωή και μετά τη Μάιλι. Η Γκαμπιέλα είναι ήσυχη, χαμηλών τόνων. Λατρεύει να περνάει το χρόνο της με τον Λίαμ και δεν ζητάει την προσοχή των υπολοίπων».

Και εκτός από όλα αυτά είναι και ένα άκρως εντυπωσιακό και σέξι μοντέλο. Πρόσφατα μάλιστα η Γκαμπριέλα έεκανε μια αποκλειστική συνεργασία με τη Seafolly, ένα από τα μεγάλα brand με beachwear στην Αυστραλία. Οι πρώτες φωτογραφίες μάλιστα από αυτήν τη συνεργασία κυκλοφόρησαν και δείχνουν τη σέξι πλευρά της Γκαμπριέλα.

Φωτογραφίες: The Mega Agency.