Μετά την τρίτη θέση που πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο αγώνισμα των κρίκων το πρωί της Δευτέρας, μίλησε αμέσως μετά την απονομή του μεταλλίου του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Σε post που ανέβασε την ίδια μέρα, λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος με αυτό το αποτέλεσμα! Πρώτα για όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια και βρίσκομαι σήμερα εδώ και ύστερα γιατί μου δίνει κίνητρο αυτό το αποτέλεσμα να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος! Η κορυφή μας ανήκει! Ευχαριστώ Ελλάδα».

Λίγο νωρίτερα σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο κορυφαίος αθλητής δεν δίστασε να μιλήσει για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχε.

«Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να αποχωριστώ το βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Το σημερινά αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη δικαίωση για μένα γιατί έχω περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι για να συνεχίσω δυνατά μέχρι το Παρίσι» τόνισε ο ίδιος.

Σε άλλη του απάντηση, ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε; «Δεν φοβήθηκα καθόλου τους Κινέζους που εμφανίστηκαν πιο πριν από εμένα. Είδα το σκορ τους. Αντιλήφθηκα ότι έπρεπε να κάνω ότι καλύτερο γίνεται. Έκανα ότι καλύτερο γίνεται. Τώρα το βήμα μπορεί να συμβεί ή να μην συμβεί. Είναι της στιγμής. Αλλά μέσα μου ήμουν πολύ εντάξει. Και οι παλμοί και οι ανάσες μου, όλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ