Με τον Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στις 17:30, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα παραστεί σε συζήτηση στο ΚΠΙΣΝ, μεταξύ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του προέδρου του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλου στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference, για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

«Ανυπομονώ να τον υποδεχτώ ξανά σύντομα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα μοιράστηκε και ένα κοινό τους στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ήταν μεγάλη χαρά να μιλήσω με τον Μπαράκ Ομπάμα σήμερα στην Αθήνα. Οι αξίες που και οι δύο μοιραζόμαστε και που αντηχούν ίσως λίγο πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ήταν το κοινό νήμα στη συζήτησή μας σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και οι νέοι μας σήμερα» ανέφερε σε ανάρτησή του μετά από τη συνάντηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας: «Ανυπομονώ να τον υποδεχτώ ξανά σύντομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ