Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε το παρασκήνιο από την περιοδεία του στην Κρήτη. Τα κεράσματα με τις ρακές για εκείνον υπήρξαν πρόκληση όπως περιέγραψε. Επιπλέον αποκάλυψε πώς αντιδρά η Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι όταν τις χαρίζει ανθοδέσμες που του έχουν προσφέρει.

«Μια από τις προκλήσεις όταν κάνεις περιοδεία στην Κρήτη είναι πώς αντιμετωπίζεις τα συνεχή κεράσματα ρακής, όσο ελάχιστα κι αν πίνεις. Εγώ δεν πίνω γενικά πολύ, οπότε βρέχω ίσα ίσα τα χείλη μου.

Μια φορά όταν περιόδευα με τον πατέρα μου στην Κρήτη είχα πει στον εαυτό μου ότι θα πίνω ακριβώς ό,τι πίνει και αυτός για να δω πόσες αντοχές έχω σε σχέση με τις δικές του αντοχές. Στις 12 το μεσημέρι ήμουν ήδη ντίρλα», ανέφερε ο Κυριακος Μητσοτάκης στο TikTok.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Εδώ ο κόσμος στην Κρήτη ειδικά σε αυτή την περιοδεία είναι πάρα πολύ θερμός. Σε πιάνει αγκαλιά. Σου σφίγγει το χέρι, σου τραβάει τα χέρια. Εδώ το έχουν και έθιμο να σε ραντίζουν με πολλά λουλούδια. Συνήθως όλα αυτά τα λουλούδια θα γυρίζω και τα δίνω στη Μαρέβα, αλλά φυσικά είναι ψυλλιασμένη και ξέρει πολύ καλά ότι όταν έρχεται μια μεγάλη ανθοδέσμη δεν της την έχω αγοράσει εγώ, αλλά άλλος μου την έχει προσφέρει και συνήθως μου την πετάει στο κεφάλι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ