Ο Κυπριανός Παπαιωάννου ήταν ένας από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη. Η κηδεία του 23χρονου φοιτητή έγινε το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου και ο ιερέας πατέρας του, πατέρας Χριστόδουλος, συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε. Εντύπωση ωστόσο, έκανε και μια φωτογραφία από την κηδεία του όπου τα αδέλφια του συγγενείς και φίλοι χαμογελούν δίπλα από το φέρετρό του κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Η παράκληση της οικογένειας ήταν όσοι βρεθούν στην κηδεία του Κυπριανού να φορούν λευκά. Όσο για τα χαμόγελα, η εξήγηση που δίνουν πολλοί είναι ότι ο Κυπριανός είναι πλέον στο φως και αυτό τους έκανε να χαμογελούν…

Το okmag επικοινώνησε με τον γνωστό δημοσιογράφο του orthodoxia.info Ανδρέα Λουδάρο, ο οποίος μας έδωσε την εξήγηση: Οι οικογένειες που έχουν βαθιά θρησκευτική πίστη, πιστεύουν ότι το παιδί τους πήγε στο Θεό. Αυτό που πολλοί το λένε θεωρητικά γι΄αυτούς είναι βίωμα» εξηγεί ο Ανδρέας Λουδάρος. «Γι΄αυτό φόρεσαν άσπρα και χαμογελούν δίπλα στο φέρετρο του Κυπριανού» συμπληρώνει.

Ο επικήδειος του ιερέα πατέρα του 23χρονου Κυπριανού που είχε διάρκεια 16 λεπτών, συγκίνησε όλη την Ελλάδα ενώ ο ιερέας αποκάλυψε πως ο γιος του είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 27 Αύγουστου την αγαπημένη του Χριστίνα.

Το προφητικό όνειρο του παππού του Κυπριανού που προκαλεί ανατριχίλα

Ο πατέρας του άτυχου Κυπριανού έκανε και ακόμα μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για το όνειρο που είδε ο παππούς του νεαρού που είναι και αυτός ιερέας, στο Πρωινό του Αnt1 αλλά και στο Live News.

«Ο παππούς είναι 87 χρονών αυτή τη στιγμή. Είναι ιερέας και ο πατέρας μου. Κι έκανε προσευχή και τον φώναξε μια μέρα και του λέει «θα σου πω κάτι παιδί μου. Είδα τους γάμους σας με τη Χριστίνα. Και είδα τον παπά που στεφάνωνε τη Χριστίνα αλλά όταν γύρισε να στεφανώσει εσένα είδε να στεφανώνεται μια στήλη φωτός. Όχι εσύ» του λέει και «δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το πράγμα». Και φαίνεται ο παππούς – πέρσι το είδε αυτό το πράγμα – ήταν ανήσυχος ο Κυπριανός και μου το είπε. Όταν του ανακοινώσαμε την απόφαση του παιδιού να παντρευτεί, μας είπε πως είδε ότι προσπαθούσε να περάσει τα στέφανα στα παιδιά και ο Κυπριανός έλειπε. Προσπαθούσε να μας προετοιμάσει….»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ