Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται από την Τετάρτη το μεσημέρι στο Τζάνειο μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου ενώ η σύντροφός του Άννα Σταθάκη έδωσε σήμερα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Η κατάστασή του δεν θεωρείται κρίσιμη ενώ του χορηγείται η ειδική φαρμακευτική αγωγή. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει πολλούς ανθρώπους που τον αγαπούν και ένας από αυτούς είναι ο αγαπημένος του φίλος Κώστας Σπυρόπουλος. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σήμερα που πέρασαν τα δύσκολα της πρώτης μέρας έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης στον φίλο του Δημήτρη Σταρόβα με ένα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

«Μήτσο σήκω»! έγραψε ο Κώστας Σπυρόπουλος πάνω από το βίντεο με τον Δημήτρη Σταρόβα να του αφιερώνει ένα από τα αγαπημένα τους τραγούδια με την κιθάρα του.

Δείτε το post που είχε δημοσιεύσει πριν αρκετά χρόνια ο Δημήτρης Σταρόβας – ο οποίος είναι εκπληκτικός κιθαρίστας -γράφοντας: «Ένας Gallagher τη μέρα..Το γιατρό τον κάνει πέρα..!!»

Να θυμίσουμε ότι εκτός από την αδελφική φιλία που τους συνδέει, οι δυο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί στην παράσταση που έσπασε ταμεία, το «Τοc toc αγάπη ρε» σε σκηνοθεσία του Κώστα Σπυρόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ