Ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού» βρέθηκε κατηγορούμενος για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της Έλενας Αθανασοπούλου ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραπέμπεται σε δίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Παπαδοπούλου, πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την παραπομπή του Κώστα Κωστόπουλου σε δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών και πλέον αναμένεται η έκδοση του σχετικού βουλεύματος.

Την ίδια στιγμή ισχύει η διατήρηση του περιοριστικού όρου απαγόρευσης της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας στον χώρο του θεάματος.

Τι αναφέρει η πλευρά της ηθοποιού;

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες στην εφημερίδα αναφέροντας: «Πράγματι, η εισαγγελέας με την πρότασή της ζητεί να παραπεμφθεί ο κατηγορούμενος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπως κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 336, παράγραφος 1 του Ποινικού Κώδικα, η δε ποινή που απειλείται είναι πολύ αυστηρή και επιβάλλoνται τουλάχιστον δέκα χρόνια κάθειρξης.

Η πρόταση της εισαγγελέως βασίζεται στα στοιχεία τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στο στάδιο της προανάκρισης και της κύριας ανάκρισης και είναι συντριπτικά σε βάρος του».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κωστόπουλος: Τι αποφάσισε η ανακρίτρια για τον σκηνοθέτη του «Σασμού»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ