Σε ρυθμούς αυτοδιοικητικών εκλογών κινείται η χώρα. Από τις 7:00 το πρωί άνοιξαν οι 45.444 κάλπες που έχουν στηθεί σε 22.722 εκλογικά τμήματα. Θα κλείσουν στις 19:00 και μέχρι τότε η Ελλάδα ψηφίζει για την εκλογή 332 δημάρχων, 13 περιφερειαρχών και 151.766 δημοτικών, κοινοτικών και περιφερειακών συμβούλων.

Tο πρωί προσήλθε στην κάλπη και ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Δεν ήταν μόνος. Δίπλα του είχε τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη αλλά και τον γιο τους Δήμο. Εκεί ήταν και τα άλλα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλος, Δανάη και Ολυμπία.

Casual και κομψά ντυμένη, η Σία Κοσιώνη χαμογέλασε στον φακό. Με μπλε πουκάμισο και ζτιν παντελόνι άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

Mαζί ήταν και τα άλλα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, ο μεγάλος γιος του Παύλος και η κόρη του Δανάη, Στη φωτογραφία βλέπουμε τον μεγαλύτερο γιο του Παύλο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου, τις κόρες του, Δανάη και Ολυμπία αλλά και τον Δήμο που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μπακογιάννης: Με τα παιδιά του και την Ντόρα Μπακογιάννη στο πλευρό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ