Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στο Spring Charity Party «Δίπλα στη Γυναίκα», του Συλλόγου Φίλων της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής/ Γυναικολογικής Κλινικής Αρεταιείου Νοσοκομείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο βραβευμένο εστιατόριο DELTA, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς.

Η πρόεδρος του Συλλόγου και Ιατρός, Πόπη Καλαϊτζή ανέφερε: «Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Σύλλογο θελήσαμε να στηρίξουμε αυτό το ιστορικό δημόσιο – πανεπιστημιακό νοσοκομείο και τους ανθρώπους του, που κάνουν πραγματικά εξαιρετική δουλειά – ως επιστήμονες και ως άνθρωποι. Θελήσαμε όμως να βρεθούμε δίπλα στις γυναίκες που έχουν ανάγκη με μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες. Για να συμβάλουμε στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, μέσα από την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη αλλά και την υποστήριξη της γυναίκας σε όλα τα στάδια της ηλικίας της».

Οι Χριστίνα Ασημακοπούλου, Πόπη Καλαιτζή, Ζωή Ράπτη.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Κλέλια Χατζηιωάννου. Η Κύπρια επιχειρηματίας, είναι μέτοχος στην EasyJet, την αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον αδελφό της, Στέλιο Χατζηιωάννου. Η Κλέλια Χατζηιωαννου επέλεξε ένα σακάκι σε φωτεινό μπλε χρώμα που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της.

Οι Κωνσταντίνος Σκορίλας, Ναλίτα Καρρέρ, Κλέλια Χατζηιωάννου.

Η επιχειρηματίας έδωσε το «παρών» μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορίλα. To ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2021 στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Την αποκάλυψη μάλιστα είχε κάνει η ίδια η Κλέλια Χατζηϊωάννου στα social media και τον λογαριασμό της στο facebook.

Οι Κλέλια Χατζηιωάννου, Κωνσταντίνος Σκορίλας. (NDP)

Διαβάστε επίσης: Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου: Με sheer stripe φόρεμα και πέδιλα πλατφόρμες Gucci σε event

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ