Η Κιμ Καρντάσιαν και η Νορθ Γουέστ δεν φοβούνται να διασκεδάσουν.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στον κοινό λογαριασμό τους στο TikTok την Παρασκευή (16/7), το δίδυμο μητέρας-κόρης έδωσαν μια γεύση από τον μελλοντικό εαυτό τους χρησιμοποιώντας το δημοφιλές φίλτρο γήρανσης της πλατφόρμας.

Η 42χρονη Καρντάσιαν ήταν η πρώτη που ανέλαβε την πρόκληση, κρατώντας το τηλέφωνο στο πρόσωπό της καθώς έπαιζε με τα μαλλιά της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. «Δείχνω πανέμορφη», είπε, πριν ξεσπάσει στα γέλια καθώς 10χρονη κόρη της, μπήκε στο κάδρο.

Όταν το φίλτρο παρακολούθησε το πρόσωπο της Νορθ, η reality star είπε στην κόρη της, «Δεν φαίνεσαι μεγαλύτερη. Πώς είναι δυνατόν;». Η Νορθ χαμογέλασε στη μαμά της, διαβεβαιώνοντάς τη: «Όχι, δείχνω μεγαλύτερη». Οι δυο τους συνέχισαν τη διασκέδαση στη λεζάντα γράφοντας: «Βραβείο πανέμορφης».

Το τελευταίο τους βίντεο είναι ένα από τα πολλά που μοιράζονται στην πλατφόρμα από τότε που το δίδυμο κυκλοφόρησε το κοινό τους κανάλι το 2021. Από τη δημιουργία του, ο λογαριασμός τους στο TikTok έχει συγκεντρώσει 16, 3 εκατομμύρια ακολούθους.

@kimandnorth

Gorgeous award ✨

♬ original sound – Kim and North

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Καρντάσιαν: Η σκιά γυναίκας που την τρόμαξε σε selfie της – «Τώρα που ψάχνω το τηλέφωνό μου φρικάρω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ