Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ πραγματοποίησε τη λαμπερή του μουσική εκδήλωση με άρωμα καλοκαιριού φέρνοντας κοντά εξέχουσες προσωπικότητες σε μία ιδιαίτερη βραδινή ατμόσφαιρα.

Η πρόεδρος Κατερίνα Παναγοπούλου με τα μέλη του Σωματείου ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Island Art & Taste Residence και πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά από την υπέροχη Ηρώ Σαΐα Ξαρχάκου και την εννεαμελή ορχήστρα της που ταξίδεψε τους καλεσμένους σε όμορφα μουσικά μονοπάτια.

Η Ηρώ Σαΐα Ξαρχάκου.

Η λαμπερή βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Στον λόγο της η Πρόεδρος του Σωματείου, κυρία Κατερίνα Ναυπλιώτη Παναγοπούλου, ανέφερε το σημαντικό έργο που επιτελεί το Σωματείο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ. Εδώ και 47 χρόνια το Σωματείο επιδιώκει την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και εν γένει τη δραστηριοποίηση του για την κοινωνική αλληλεγγύη.

Οι Κατερίνα Ιωαννίδη, Κατερίνα Παναγοπούλου και Νάνσυ Νικολοπούλου.

Μάλιστα στην εκδήλωση, η Κατερίνα Παναγοπούλου π;oζαρε με την εντυπωσιακή εγγονή της Κατερίνα Ιωαννίδη.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με την εγγονή της Κατερίνα Ιωαννίδη.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος του Σωματείου, Έμη Λιβανίου. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, καθώς και δεκάδες μέλη του, τόσο από την Αθήνα, όσο και από τα παραρτήματα του από όλη την Ελλάδα, παρευρέθηκαν στηρίζοντας το φιλανθρωπικό του όραμα. 

Οι Κατερίνα Ιωαννίδη και Νάνσυ Νικολοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ