Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία όπου ποζάρει με νάζι στον φακό.

«Ανέκαθεν στα γενέθλια με έπιανε μια γλυκιά μελαγχολία! Φέτος τα σκέφτομαι λίγο διαφορετικά, είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής…», σημείωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία. «Ας την ζήσουμε όπως τη βλέπουμε στα όνειρά μας και ας την κάνουμε υπέροχη!»

Στη συνέχεια σημείωσε το γνωστό motto: «Και αν πέσω; Ναι αλλά κι αν πετάξεις;» Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους που τη γέμισαν ευχές για τα γενέθλιά της.🤍

Ανέκαθεν στα γενέθλια με έπιανε μια γλυκιά μελαγχολία! Φέτος τα σκέφτομαι λίγο διαφορετικά, είναι η πρώτη μέρα της…

Posted by Katerina Panagopoulou on Monday, May 16, 2022

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή.

«Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή αφορά κανέναν, ένα δελτίο ειδήσεων λέω και νομίζω έτσι πρέπει να είναι. Έβλεπα φωτογραφίες από παπαράτσι και έλεγα “έλα μωρέ, στημένα είναι”, όμως τελικά δεν είναι. Όταν είδα δική μου φωτογραφία παπαράτσι, κλείστηκα στον εαυτό μου, γι’ αυτό δεν εμφανίζομαι κιόλας. Δεν με επηρεάζει στο τι επιλογή θα κάνω, είμαι πολύ αυστηρή στο ποιον θα διαλέξω δίπλα μου. Η έκθεση με έχει επηρεάσει στις αντιδράσεις μου. Δεν θα φιλήσω κάποιον δημόσια για παράδειγμα», είχε πει τον Οκτώβριο του 2021 στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega.

Το τελευταίο διάστημα βέβαια πολλά δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί στην προσωπική της ζωή με αφορμή τη φερόμενη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Τις φήμες αυτές διέψευσε ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χωρίς όμως να σταματήσουν τα δημοσιεύματα.

«Η Κατερίνα και ο Ντέμης είναι μαζί, δεν έχουν χωρίσει. Μαζί πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές. Το μόνο άγχος τους είναι πώς να αποφύγουν τους δημοσιογράφους. Είναι μαζί και πάρα πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ