Είναι από το πιο γλυκές νέες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και την απολαύσαμε για δυο χρόνια στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός».

Ο λόγος για την Βέρα Μακρομαρίδου που στη φετινή σεζόν δεν συμμετέχει στη σειρά αλλά για δυο χρόνια υποδυόταν την Άσπα την ξαδέλφη της Αργυρώς (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) η οποία στην πρώτη σεζόν είχε παράνομο δεσμό με τον Στεφανή, ενώ μετά ατύχησε στη σχέση της με τον Άγγελο και ήταν η αδυναμία του αστυνόμου Μύρωνα.

Η Βέρα Μακρομαρίδου εκτός από το θέατρο που υπεραγαπά, αποφάσισε μαζί με τον αγαπημένο της επίσης αξιόλογο ηθοποιό Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα που είναι στο χώρο της εστίασης. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει πλέον το δικό του μεζεδοπωλείο!

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.

Στο νέο τους επαγγελματικό στέκι τους επισκέπτονται συχνά και συνάδελφοί τους ηθοποιοιό όπως χθες ο γνωστός σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος και η ηθοποιός που ξεχώρισε στη σειρά «Παγιδευμένοι» Μαριλένα Ράδου, αλλά και παλιότερα η συνάδελφός της από τον Σασμό Δανάη Παππά με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη.

Η σχέση με τον Αλέξανδρο Παπαντριανταφύλλου.

Η Βέρα Μακρομαρίδου σε συνέντευξή της στην κάμερα του okmag τον Απρίλιο του 2022 είχε πει για τον σύντροφό της:

Ο σύντροφός σου είναι επίσης ηθοποιός ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε στο θέατρο. Παίζαμε μαζί στην «12η νύχτα» του Σαίξπηρ. Δεν συμπαθιόμασταν καθόλου. Δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε ομαλά και πέρασαν οι πρόβες και οι παραστάσεις για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα και να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συμπαθήσουμε o ένας τον άλλο.(Γελάει.)

Και μετά ήρθε ο έρωτας…

Ναι παρασυμπαθηθήκαμε!

Σκέφτεσαι το γάμο ή είναι νωρίς ακόμα…

Μένουμε μαζί. Ένας γάμος δεν θα πρόσθετε κάτι στη σχέση μας. Δεν θα άλλαζε κάτι.

Δείτε τη συνέντευξη

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Στα γυρίσματα του “Σασμού” έμαθα για τον θάνατο της μητέρας μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ