Την πρώτη της live εμφάνιση σε τηλεοπτικό πλατό πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το θύμα της πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα, επίθεσης με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 βρέθηκε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega. Η κοπέλα που πήγε στην κόλαση και ξαναγύρισε όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Οι παρουσιαστές μάλιστα δεν δίστασαν να διαπιστώσουν πως το αποτέλεσμα με την εξωτερική εμφάνιση της Ιωάννας είναι πολύ καλό σε σχέση με αυτό που της έχει συμβεί. «Τα μηνύματα που παίρνουμε στην εκπομπή όλα λένε πόσο όμορφη είσαι Ιωάννα» εξήγησε η Ανθή Βούλγαρη.

Η Iωάννα με τη σειρά της μάλιστα τόνισε πως είναι στα μισά της διαδικασία αποθεραπείας της και πως έχει ακόμη δρόμο μπροστά της: «Μπορώ και βλέπω και ακούω. Έχει γίνει πολλή δουλειά. Κάθε πρωί με εξέταζαν μου άλλαζαν αγωγή. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έχει συμβεί… Είμαι σε ένα κομβικό σημείο στην πορεία της αποκατάστασής μου. Τον Σεπτέμβριο έκλεισαν δύο χρόνια από τότε που βγήκα από το νοσοκομείο».

Και η Παλιοσπύρου συνέχισε: «Μπαίνω σε νέο κύκλο χειρουργείων. Τώρα αποφασίζω να συνεχίσω της ζωή μου… Εάν δεν είχα τη αγάπη του κόσμου δεν θα έφτανα μέχρι εδώ. Ο κόσμος με έχει στηρίξει. Σε διαφορετική περίπτωση με τον χαρακτήρα που έχω θα μπορούσα να ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με βαριά κατάθλιψη και να κοιτούσα το ταβάνι. Δεν θέλω να σταθώ στον θυμό και στο μίσος αλλά στην αποκατάστασή μου».

Δείτε το βίντεο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ