Ο Ίλον Μασκ αποκάλυψε το Σαββατοκύριακο ότι έχασε 9 κιλά ακολουθώντας διαλειμματική δίαιτα. Εβδομάδες αφότου ο δισεκατομμυριούχος αντιμετώπισε διαδικτυακό τρολάρισμα, για τις φωτογραφίες του να χαλαρώνει χωρίς πουκάμισο σε γιοτ στη Μύκονο.

Ο 50χρονος Ίλον Μασκ είπε στους followers του την Κυριακή ότι: «Είμαι πάνω από 9 κιλά κάτω από το (ανθυγιεινό) μέγιστο βάρος μου». Είπε ότι η διαλειμματική δίαιτα συνέβαλε στην πρόσφατη επιτυχία της προσπάθειάς του.

«Με τη συμβουλή ενός καλού φίλου, νηστεύω περιοδικά και νιώθω πιο υγιής», έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Ο Μασκ αναφέρθηκε επίσης σε συγκεκριμένη εφαρμογή περιγράφοντάς τη ως «αρκετά καλή» ως προς τη διαλειμματική νηστεία και τη βελτίωση του μεταβολισμού. Στη συνέχεια πρόσθεσε μιλώντας σε άλλο ακόλουθό του ότι σηκώνει κι αυτός λίγα βάρη.

Οι φωτογραφίες του δισεκατομμυριούχου τον περασμένο Ιούλιο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Το αφεντικό της Tesla χαλάρωνε στη θαλαμηγό που είχε νοικιάσει τους Αρι Εμάνουελ και Σάρα Στόντινγκερ.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου κορόιδεψε τον εαυτό του στο Twitter καθώς οι φωτογραφίες άρχισαν να εμφανίζονται σε memes.

«Χαχα διάολε, ίσως θα έπρεπε να βγάζω το πουκάμισό μου πιο συχνά… ελευθερώστε τις ρώγες (ήδη πίσω στο εργοστάσιο)», έγραψε ο Μασκ στο Twitter τότε.

Επίσης ο Μασκ σχολίασε και ανάρτηση του λογαριασμού @WholeMarsBlog, η οποία επέκρινε τους ανθρώπους ότι κοροϊδεύουν τη σωματική διάπλαση του δισεκατομμυριούχου.

«Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του CDC, όποιος δημοσιεύει μια επιλογή του @elonmusk χωρίς πουκάμισο για να τον κοροϊδέψει, πρέπει επίσης να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του εαυτού του χωρίς πουκάμισο για σύγκριση», ανέφερε ο λογαριασμός.

Ο Μασκ επικρίθηκε επίσης από τον πατέρα του, τον Νοτιοαφρικανό μηχανικό Έρολ Μασκ, ο οποίος είπε ότι ο γιος του «έτρωγε άσχημα» και του πρότεινε να πάρει χάπια αδυνατίσματος για να αντιμετωπίσει το βάρος του.

Σε απάντηση, ο Ίλον Μασκ παραδέχτηκε ότι ήθελε να αρχίσει να ασκείται πιο συχνά.

«Πρέπει να γυμναστώ και να είμαι σε καλύτερη φόρμα», είπε ο Μασκ. «Στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι, αλλά πρέπει να το κάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ