Η Τάμτα όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει με τις πρωτοποριακές ιδέες της αλλά και με το ταλέντο και το μοναδικό στιλ της να είναι βρίσκεται στην κορυφή! Η αγαπημένη τραγουδίστρια για μια ακόμη φορά με τις live εμφανίσεις της πρωτοπορεί και κάνει ξανά το underground προσιτό! Τα live της Τάμτα στο SMUT έχουν γίνει το talk of the down και είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό στην διασκέδαση για τα ελληνικά δεδομένα.

Μετά από τρεις sold out εμφανίσεις, η Τάμτα παρατείνει τα μοναδικά Live της για αυτή την Παρασκευή 5 Απριλίου, για τις 26 Απριλίου και για τις 10 Μαΐου και αν αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε δει φωτογραφίες στα social media, είναι επειδή δεν επιτρέπονται τα κινητά στον χώρο. Οι θαμώνες θα πρέπει κατά την είσοδο τους να βάλουν ένα αυτοκόλλητο στην κάμερά τους και να απολαύσουν απρόσκοπτα το φαντασμαγορικό show.

Η Τάμτα στο okmag για τις live εμφανίσεις της που έγινε το talk of the town – Γιατί απαγορεύονται τα κινητά;

«Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ γιατί κάνω ακριβώς αυτό που με εκφράζει και έχει ανταπόκριση! Ο κόσμος απολαμβάνει δυο ώρες με τα τραγούδια του νέου μου δίσκου Identity Crisis αλλά και παλιότερα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. Το μαγαζί είναι no phone policy που σημαίνει ότι στην είσοδο μπαίνει στικεράκι στις κάμερες των κινητών. Αυτό στην αρχή μας φόβισε γιατί τα social media παίζουν μεγάλο ρόλο στην προώθηση ενός live. Εκ του αποτελέσματος, οι θαμώνες μας λένε ότι περνάνε πολύ καλύτερα χωρίς το κινητό και έτσι δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα που είναι δύσκολο να το περιγράψει κανείς αν δεν το βιώσει» ανέφερε η τραγουδίστρια, ενθουσιασμένη για το live show που παρουσιάζει.

Οι κριτικές διθυραμβικές, το κλίμα μυστήριο και οι προσδοκίες υψηλές. Εξάλλου η Τάμτα μας έχει συνηθίσει σε εκπληκτικά και πρωτοποριακά show. Αυτή την φορά αισθανόμαστε ότι έχει δώσει το κάτι παραπάνω… ένα κομμάτι από τον εαυτό της, τόσο μυστήριο και μοναδικό όσο και το show της. Ένα show που θα χορέψεις, θα συγκινηθείς και σίγουρα θα συζητήσεις την επόμενη μέρα με τους φίλους σου.

Όλα αυτά σ’ ένα underground, queer club, στην πλατεία Βάθης, με πολύ αυστηρή πόρτα. Τα κριτήρια δεν είναι αισθητικά και δεν υπάρχουν VIP. Τα κριτήρια είναι να μπορεί ο θαμώνας να είναι ανοιχτός και να μπορεί να συνυπάρξει σε ένα safe queer space που «όλα» επιτρέπονται…

Διαβάστε επίσης: ΜadWalk 2023: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Τάμτας στη γενική πρόβα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ