Ο Ολιβιέ Ρουστέινγκ συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του γαλλικού οίκου Balmain. Κι ενώ ξέρουμε πολλά για την επαγγελματική του δραστηριότητα, δεν μοιράζεται συχνά πράγματα για την προσωπική του ζωή. Κάνοντας μια εξαίρεση, αποφάσισε να μοιραστεί το Σάββατο μια φωτογραφία από το ατύχημα που είχε μέσα στα σπίτι του. «Ακριβώς έναν χρόνο πριν ο μηχανισμός του τζακιού στο σπίτι μου εξερράγη», γράφει στο Instagram του κάτω από την σοκαριστική εικόνα.

«Ξύπνησα το επόμενο πρωί στο Hôpital Saint Louis του Παρισιού. Το ταλαντούχο προσωπικό σε αυτό το διάσημο νοσοκομείο, που διαχειριζόταν ένα απίστευτο αριθμό από περιστατικά Covid εκείνη την περίοδο, με φρόντισε απίστευτα. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά», περιγράφει.

«Έκανα τα πάντα για να κρύψω την ιστορία από όσους περισσότερους ανθρώπους γινόταν και προσπαθούσα να το κρατήσω μυστικό στην ομάδα μου και στους φίλους μου για καιρό. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω γιατί ντρεπόμουν τόσο πολύ, ίσως λόγο αυτής της εμμονής με την τελειότητα για την οποία είναι γνωστός ο χώρος της μόδας και από προσωπική ανασφάλεια. Όταν ανάρρωσα, δούλεψα μέρα και νύχτα να το ξεχάσω και να δημιουργήσω τις κολεξιόν μου, προσπαθώντας να κάνω τον κόσμο να ονειρεύεται με τις κολεξιόν και την ίδια ώρα έκρυβα τις πληγές μου με μάσκες προστασίας, ζιβάγκο, μακριά μανίκια και πολλαπλά δαχτυλίδια κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων ή φωτογραφίσεων», εξηγεί κάνοντας μάλιστα λόγο για τη δύναμη των social media όπου μπορείς να δείξεις μόνο αυτό που θέλεις εσύ.

«Έναν χρόνο μετά -θεραπευμένος, χαρούμενος και υγιής. Συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένος είμαι και ευχαριστώ τον Θεό για τη ζωή μου», καταλήγει και σημειώνει πως είναι έτοιμος για το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του.