Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο κανάλι της στο Youtube. Η γνωστή influencer αποκάλυψε πως στο παρελθόν εργαζόταν σε ένα μαγαζί που εμφανιζόταν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και μίλησε για ένα άγνωστο για το κοινό περιστατικό.

«Σας έχω πει που δούλευα σερβιτόρα και ήταν Πρωτοψάλτη με Ξαρχάκο. Πολύ αυστηρός ρε παιδί μου. Μου είχαν πει να μη σερβίρω την ώρα που βγαίνει ο Ξαρχάκος. Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, τι κάνει. Εγώ νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”» ανέφερε αρχικά η Super Κική.

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε: «Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Ακούστηκε αυτό το “ντιν”.

Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μαλ@κια που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια. Ξαρχάκο με μένα δεν τα βάζεις, έχεις ένα μπλοκ από μένα».

Οι νέες αναρτήσεις της γνωστής influencer

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την προβολή των δηλώσεών της πλήθος κόσμου τοποθετήθηκε δημόσια επικρίνοντάς την.

Η Super Κική πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες στα stories του Instagram. «Ξαρχάκο το νου σου», έγραψε στη μια ενώ στην άλλη πρόσθεσε: «Ξαρχάκο ερχόμαστε».

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ανάρτησή της για τη Super Κική και τα σχόλιά της για τον Σταύρο Ξαρχάκο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ