Η παρουσιάστρια της Eurovision για το ελληνικό κοινό Μαρία Κοζάκου μετά τα αποτελέσματα του Β’ ημιτελικού και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της διοργάνωσης έκανε on camera δηλώσεις.

«Μας λυπεί το αποτέλεσμα καθώς ελπίζαμε ότι θα έπαιρνε το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό ο Βίκτωρας. Στο εξωτερικό ήταν πολύ θετικοί για την ελληνική προσπάθεια κι ελπίζαμε πως δεν θα επιβεβαιώνονταν τα στοιχήματα, στα οποία εγώ προσωπικά δεν δίνω πολλή σημασία. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Εμείς είχαμε μία μινιμαλιστική, αφαιρετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα ελληνικής αποστολής, είναι θέμα όλης της Ελλάδας χωρίς να αποτελεί εθνικό διακύβευμα το θέμα της Eurovision» σχολίασε αρχικά η Μαρία Κοζάκου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Βίκτωρ είναι 16 χρονών και χρειάζεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του. Έχει κατανοήσει ότι αυτό που έζησε, δεν το ζούνε πολλοί 16χρονοι. Εγώ είμαι χαρούμενη με το τραγούδι που στείλαμε και λυπάμαι που δεν θα είναι στον τελικό. Δεν παρακολουθώ πολύ τα social από επιλογή. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τους εαυτούς μας για να μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, γενναιόδωροι και καταδεκτικοί με τους άλλους».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Ξαφνιάζει η ανακοίνωση της ΕΡΤ μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ