Είναι η Καίτη που… αγαπάμε! Η Καίτη Γαρμπή συνεχίζει μετά από πολλά χρόνια να είναι στην πρώτη γραμμή και συνεχίζει να έχει φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της. Φέτος την απολαύσαμε στη θέση του κριτή στο πρώτο κύκλο του J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha.

Σήμερα θα σας ταξιδέψουμε στο 1980 μέσα από το αρχείο του γνωστού φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, ο οποίος κατάφερε να αιχμαλωτίσει στο φωτογραφικό φακό του, όλους τους σταρ του πλανήτη από το 1960 μέχρι τις αρχές του 1990. Σε αυτή τη σπάνια φωτογραφία απεικονίζεται νεαρό κορίτσι η Καίτη Γαρμπή με ξανθά μαλλιά να ποζάρει δίπλα στον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Η Καίτη Γαρμπή, είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στα πρώτα της βήματα και μάλιστα θυμήθηκε με συγκίνηση αυτή τη συνεργασία, όταν σε ένα από τα επεισόδια του J2US ο Τόλης Παπαδημητρίου και η Μπέσσυ Αργυράκη τραγούδησαν τη γνωστή επιτυχία του, «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα». Τότε η Καίτη είχε πει πως μαζί με την αδελφή της Λιάνα του έκανα φωνητικά στο συγκεκριμένο τραγούδι.

Εκείνη την περίοδο ο Κλεισθένης Δασκαλάκος είχε φωτογραφήσει την 19χρονη Καίτη Γαρμπή στο πλευρό του φτασμένου τότε Γιάννη Φλωρινιώτη, με την τραγουδίστρια να έχει μακριά ξανθιά μαλλιά!

Η Καίτη Γαρμπή είχε πει για τον Γιάννη Φλωρινιώτη στο J2US: «Πόσο συγκινούμαι που ακούω αυτό το τραγούδι. Στην κανονική του εκτέλεση κάνουμε φωνητικά με την αδερφή μου. Μιλάμε για τον πιο εκκεντρικό τραγουδιστή της Ελλάδας με εντυπωσιακά και πρωτοποριακά σόου. Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Εγώ τον Γιάννη τον λατρεύω, τον θαυμάζω», είχε αναφέρει αρχικά για τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Στη συνέχεια είχε αποκαλύψει τα εξής: «Θυμάμαι το ’79-’80 που ήμασταν με την αδερφή μου στην ‘Αθηναία’, εμείς δεν ήμασταν το μπαλέτο του Φλωρινιώτη όπως γραφόταν – ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Θυμάμαι το ’78-’80 περίπου που ήμασταν στην ‘Νέα Αθηναία’ είδα τόσο διάσημο κόσμο μαζεμένο όσο δεν έχω δει στη ζωή μου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος τον θαύμασε, τον χειροκρότησε. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης ο Γιάννης, ήταν συγκλονιστικός. Τότε ήταν συγκλονιστικός».

Εδώ η Καίτη και ο Γιάννης Φλωρινιώτης φέτος στη σκηνή του NOX όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, όταν εκείνος πήγε στο κέντρο για να την θαυμάσει και εκείνη τον ανέβασε στη σκηνή να τραγουδήσουν μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ