Η Ιρίνα Σάικ φέρεται να έχασε 11 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram μέσα σε 24 ώρες μετά τον χωρισμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τυχαίνει να είναι το άτομο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ρωσίδα καλλονή συνάντησε για πρώτη φορά τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου στα γυρίσματα μιας διαφήμισης της Armani το 2010.

Συνέχισαν να βγαίνουν για σχεδόν πέντε χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ταξίδεψαν μαζί σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πόζαραν για ένα εξώφυλλο της Vogue Ισπανίας, το οποίο έδειχνε τον καλογυμνασμένο αθλητή να στέκεται γυμνός πίσω από το μοντέλο.

Ο χωρισμός του ζευγαριού το 2015

Τον Ιανουάριο του 2015, το ειδύλλιό τους είχε τελειώσει.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Ιρίνα Σάικ έληξε τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο», είπε ο εκπρόσωπος της στο Page Six εκείνη την εποχή, επιμένοντας ότι ο χωρισμός δεν είχε καμία σχέση με το ότι η Σάικ δεν εμφανίστηκε στο 60ο πάρτι γενεθλίων της μητέρας του Ρονάλντο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Ήταν κοντά με την οικογένειά του σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους», είπε ο εκπρόσωπος του μοντέλου. «Οποιεσδήποτε αρνητικές φήμες σχετικά με την Ιρίνα και την οικογένεια του Ρονάλντο είναι εντελώς ψευδείς και δεν συνέβαλαν στην αιτία του χωρισμού».

Πώς η Ιρίνα έχασε 11 εκατομμύρια ακόλουθους

Έναν χρόνο αργότερα σύμφωνα με την US Sun, ο Ρονάλντο συνέχισε με την πλέον σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, κάτι που φέρεται να ώθησε τη Σάικ να πει στους θαυμαστές της να την κάνουν unfollow αν «τη γνωρίζουν μόνο ως πρώην κοπέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Και αυτό ακριβώς έκαναν. Ο αριθμός των ακολούθων της Ιρίνα Σάικ μειώθηκε κατά 11 εκατομμύρια – 75 τοις εκατό – μέσα σε μια μέρα, σύμφωνα με το tabloid.

Διαβάστε επίσης:

Ιρίνα Σάικ – Τομ Μπρέιντι: Τρυφερά αγγίγματα στο αυτοκίνητο μετά τη βραδιά στο σπίτι του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ