Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κάθριν απαθανατίστηκαν από την κάμερα να κρατιούνται σχεδόν χέρι-χέρι το βράδυ της Παρασκευής στη Βοστώνη, μια κίνηση που είναι πολύ ασυνήθιστη για το βασιλικό ζεύγος.

Ο Γουίλιαμ και η Κάθριν σπάνια απεικονίζονται να κρατιούνται χέρι-χέρι, ωστόσο στην τελετή απονομής του βραβείου Earthshot 2022 την Παρασκευή, οι δύο τους εθεάθησαν να φτάνουν στον χώρο, με τον Γουίλιαμ να απλώνει το χέρι του για να κατευθύνει την πριγκίπισσα. Στη συνέχεια το ζευγάρι άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του άλλου σαν να επρόκειτο να κρατηθούν χέρι-χέρι. Ο Γουίλιαμ έπειτα κατέβασε το χέρι του.

Μετά από σχεδόν 12 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ζευγάρι παραμένει πολύ ερωτευμένο. Το βασιλικό ζεύγος είναι γνωστό ότι κάνει περιστασιακά δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, αλλά αυτό τείνει να γίνεται σε πιο ανάλαφρες στιγμές.

Για να ολοκληρώσουν την τριήμερη επίσκεψή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολούθησαν τη δεύτερη ετήσια τελετή απονομής των βραβείων στο MGM Music Hall την Παρασκευή. Σύμφωνα με το φιλικό προς τη γη θέμα της εκδήλωσης, ζητήθηκε από τους καλεσμένους να μην αγοράσουν νέα φορέματα ή κοστούμια για τη βραδιά.

Η πριγκίπισσα Κάθριν τήρησε τις οδηγίες για τη βιώσιμη μόδα με ένα φωτεινό πράσινο off the shoulder φόρεμα του Solace London, το οποίο νοίκιασε από την HURR, μια πλατφόρμα ενοικίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο για φορέματα σχεδιαστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ