Θετικός στον κορονοϊό είναι ο δημοσιογράφος, Γιώργος Ευγενίδης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο Twitter.

Σε ανάρτησή του στο Τwittet Γιώργος Ευγενίδης αναφέρει:

«Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά.

Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης-όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι ο κορονοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα».

Μετά την παραίτηση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star Κάτιας Μακρή, ο δημοσιογράφο, Γιώργος Ευγενίδης, που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για το πολιτικό του ρεπορτάζ, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους συναδέλφους του στο κανάλι του Φαλήρου και ξεκίνησε τη νέα του συνεργασία με το STAR καθώς παρουσιάζει πλέον το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Ο πολιτικός συντάκτης, με σπουδές στο εξωτερικό, έχει όλα τα προσόντα για το τιμόνι του δελτίου. Στον ΣΚΑΪ είχε ξεκινήσει το 2019 και είχε γράψει τότε στο Ιnstagram ο Γιώργος Ευγενίδης: «Το 2019 μου έφερε αίφνης την ένταξη στην οικογένεια του ΣΚΑΪ. Μετά από έξι μήνες με πολλή δουλειά, ώρα για μια (σύντομη) ανάσα. Με θερμές ευχαριστίες για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουμε καθημερινά μαζί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, αλλά και στους ανθρώπους του σταθμού για την εμπιστοσύνη. Ωραίο ήταν το 2019. Τώρα, τα λέμε του χρόνου».

Να σας θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο δημοσιογράφος και η οικογένειά του βίωσαν δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος παππούς του σε ηλικία 93 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Ευγενίδης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του παππού του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ