Το πάρτι γενεθλίων του Μπάρακ Ομπάμα ήταν το μεγάλο γεγονός του Σαββατοκύριακου αφού δεν έλειψε από αυτό κανείς. Ή σχεδόν κανείς. Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος γιόρτασε τα 60α του γενέθλια καλώντας στο σπίτι του πολλούς από τους διάσημους φίλους του. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Τζον Λέτζεντ, Μπιγιονσέ και Jay Z. ΑΠό τους 200 με 400 καλεσμένους, όπως υπολογίζεται σε ρεπορτάζ της Daily Mail, απουσίαζαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Ο λόγος είναι πιθανότατα γιατί δεν είχαν προσκληθεί.

Για πολλούς ήταν δεδομένο ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα είναι στο πάρτι γενεθλίων του Μπάρακ Ομπάμα ως ένδειξη «καλοσωρίσματος» στον νέο τόπο εγκατάστασής τους, την Καλιφόρνια.

Φήμες όμως θέλουν τους Ομπάμα να μην επικροτούν την συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Αρχικά, γιατί θεωρείται ότι το πριγκιπικό ζεύγος προσπαθεί με έναν τρόπο να «αντιγράψει» το έργο που έχει κάνει ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα. Έπειτα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την «επίθεση» του πρίγκιπα Χάρι στην οικογένειά του.

Υπάρχει όμως ένα ακόμα σενάριο που δικαιολογεί την απουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το πάρτι γενεθλίων του Ομπάμα. Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι είχε δικά του σχέδια για την ημέρα αυτή αφού είναι και τα γενέθλια της δούκισσας του Σάσεξ στις 4 Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ