Ο αξέχαστος Φρέντυ Γερμανός υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους και χαρισματικούς δημοσιογράφους και συγγραφείς της Ελλάδας. Μεγάλος έρωτας της ζωής του υπήρξε η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου.

Ο έρωτάς τους εκείνη την εποχή θύμισε σε πολλούς τον έρωτα του Άρθουρ Μίλερ με την Μέριλιν Μονρόε ενώ έμειναν μαζί για 20 ολόκληρα χρόνια μέχρι την ημέρα που ο Φρέντυ Γερμανός έφυγε απότη ζωή. Σ’ αυτά τα χρόνια χώρισαν για έναν χρόνο και αυτός ο χωρισμός είχε γίνει τότε το θέμα των ημερών. Η Μαρία Ιωαννίδου είχε πει γι΄αυτό τον χωρισμό σε σε συνέντευξή της:

«Ένα διάστημα κάναμε ένα διάλειμμα με τον Φρέντυ που εγώ φταίω πάλι και εκεί. Ήταν ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Ήταν ένας χωρισμός που μαθεύτηκε εκείνη την εποχή. Είχε γίνει πολύ σούσουρο. Και φταίω εγώ. Ήμουν ανέμελο παιδί. Κάποιες στιγμές το τραβούσα πολύ. Δεν υπήρχε άλλος άντρας ή άλλη γυναίκα. Είχα κουράσει λιγάκι τον Γερμανό. Καμιά φορά προβάλλω τον εαυτό μου έτσι που ο άλλος το παρεξηγεί.»

Πώς γνωρίστηκε ο Φρέντυ Γερμανός με την Μαρία Ιωαννίδου

Το προφίλ του Vintage Greece στο instagram φιλοξενεί σήμερα μια παλιά φωτογραφία της Μαρίας Ιωαννίδου από όμορφες στιγμές με την Μαρία Ιωαννίδου, θυμίζοντας πώς γνωρίστηκαν και πώς έγιναν ζευγάρι!

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη στη δημοφιλή εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού «Αλάτι και Πιπέρι» σε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει για τους διάσημους κριούς (στο ζώδιο). Όταν ολοκληρώθηκε το γύρισμα ο Φρέντυ την κάλεσε να παρακολουθήσει το μοντάζ της εκπομπής. Μετά την συνόδευσε στο σπίτι της και όπως έχει αναφέρει η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της, κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Η πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη

Ο Φρέντυ έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία Ιωαννίδου στη Νέα Υόρκη και η ηθοποιός την έχει περιγράψει ως εξής: «Μου έκανε πρόταση γάμου Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Έβαλε τη βέρα του αρραβώνα μέσα σε ποτήρι σαμπάνιας και γονάτισε. Ο Φρέντυ με βάφτισε “πάπια” από τις πάπιες του central park της Νέας Υόρκης.»

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ιωαννίδου: «Γράφουν ότι είμαι 80 χρόνων, αν είναι δυνατόν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ