Η Φραντζέσκα Μελά έγινε γνωστή περίπου 20 χρόνια πριν όταν έλαβε μέρος στο πρώτο Big Βrother και ήταν μια από τις πιο σέξι και εκρηκτικές παρουσίες. Και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, η Φραντζέσκα να έγινε όχι μόνο μανούλα αλλά και γιαγιά αλλά ο χρόνος της φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες η εμφάνιση της hot ξανθιάς παίκτριας του πρώτου Big Brother είναι απλά υπέροχη και όπως λέμε… είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω της.

Η Φραντζέσκα Μελά έγινε τον Φεβρουάριο του 2018 γιαγιά μόλις στα 38 της χρόνια. Η κόρης της Ντανιέλα έφερε στον κόσμο ένα όμορφο αγοράκι τον Μιχάλη και η Φραντζέσκα έχει γεμίσει το προφίλ της στον instagram με φωτογραφίες του εγγονού της -που είναι πλέον 4 ετών- της αλλά και των παιδιών της.

Η Φραντζέσκα πάντως δείχνει σαν να μην έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που την είδαμε για πρώτη φορά στο Big Brother και ιδού η απόδειξη!

Πέρσι η Φραντζέσκα Μελά είχε έρθει στην Ελλάδα από την Κύπρο όπου ζει και ο φωτογραφικός φακός την είχε εντοπίσει σε νυχτερινό κέντρο όπου είχε πάει να διασκεδάσει.
(NDP)

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε τον «Αστέρη Νεγρεπόντη» από το «Καφέ της Χαράς»; Δείτε πώς είναι σήμερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ