Δύο πολύ γλυκά κορίτσια ξανθά, με ροδαλά μάγουλα και λευκά φορέματα συνόδεψαν το Σάββατο τη νύφη Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη. Ο γάμος της πλούσιας Ελβετής κληρονόμου και του γιου του τέως βασιλιά Κωναταντλινου Φίλιππου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λαμπερή τελετή.

H

Την παράσταση έκλεψαν τα δύο παρανυφάκια, η Νάνσι και η Τζιν που για την ιδιαίτερη περίσταση φορούσαν φορέματα από την παιδική συλλογή της Μαρί Σαντάλ.

H σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ με τα παρανυφάκια.

Tα δύο κορίτσια ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένα για τον τόσο σημαντικό ρόλο τους στον γάμο ενώ σε κάθε φωτογραφία χαμογελούσαν πλατιά στον φακό, λάμποντας από ευτυχία.

Η γλυκιά Τζιν και δεξιά η Νάνσι.

Πώς τους ανατέθηκε αυτός ο ρόλος; Η Νάνσι είναι κόρη της Άλις Νέιλορ Λέιλαντ και η Τζιν κόρη της πάμπλουτης Σαμπίν Γκετί. Η Γκετί είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων ενώ εκτός από φίλη της Νίνα Φλορ είναι και Editor at Large στο περιοδικό Tatler που ειδικεύεται σε βασιλικά θέματα. Η 36χρονη Σαμπίν είναι παντρεμένη με τον Τζόζεφ Γκετί, γιο του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του ομώνυμου πρακτορείου φωτογραφιών, Μαρκ Γκετί.

Έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ