Στη λίστα με τους εκλεκτούς καλεσμένους του γάμου του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ υπήρχαν γαλαζοαίματοι, ευγενείς και γόνοι πάμπλουτων οικογενειών. Η Μητρόπολη Αθηνών κατακλύστικε το απόγευμα Σάββατο από ανθρώπους που ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου για να βρεθούν στον γάμο της χρονιάς. Ανάμεσα στους 100 καλεσμένους που παρακολούθησαν την τελετή από τον ναό ο φωτογραφικός φακός του okmag εντόπισε και τον Νικολάι φον Μπίσμαρκ.

Πρόκειται για τον 34χρονο κόμη που εργάζεται ως φωτογράφος και διατηρεί δεσμό τα τελευταία χρόνια με την Κέιτ Μος. Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν το 2015 και έκτοτε τα πράγματα σοβάρεψαν τόσο που πολλές φορές τα δημοσιεύματα τους θέλουν ένα βήμα πριν από τον γάμο.

Το 47χρονο super model είχε διαψεύσει ωστόσο σε συνέντευξή της στην Telegraph, τον Νοέμβριο του 2020, ότι της χάρισε μονόπετρο. «Δεν αρραβωνιάστηκα», ανέφερε η Κέιτ Μος. «Είναι περισσότερο ότι είμαι σε σχέση, είμαι δεσμευμένη».

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο Παρίσι στις αρχές Οκτώβρη. (Getty Images)

Το ζευγάρι κάνει συχνά κοσμικές εμφανίσεις ενώ έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά αφού ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ έχει φωτογραφίσει αρκετές φορές την Κέιτ Μος σε διάφορα πρότζεκτ.

Το ζευγάρι σε κοινή έξοδό τους το 2019. (The Mega Agency)

Μάλιστα o σύντροφος του super model έχει μοιραστεί κάποια από τα πορτρέτα της αγαπημένης του στον λογαριασμό του στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ