Η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή, τις ανατροπές που
αντιμετώπισε στην τηλεοπτική της πορεία και μοιράστηκε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από την
προσωπική της ζωή. Ανάμεσα σε άλλα, η Φαίη Μαυραγάνη θυμήθηκε τη γνωριμία της με τον Νίκο Μάνεση, αλλά και την κοινή συμφωνία να μη βρεθούν «απέναντι τηλεοπτικά». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση, αλλά και την επιστροφή της στον ΑΝΤ1.

«Όταν γίναμε ζευγάρι το 2002 τον Αύγουστο με τον Νίκο Μάνεση δεν το είχε καταλάβει κανείς. Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν social media. Δεν υπήρχε μανία από τα περιοδικά. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε μαζί την εκπομπή ήμουν έγκυος στη Λυδία, δεν το ήξερε κανείς», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Το πρώτο ραντεβού όπως αποκάλυψε ήταν δική της πρωτοβουλία. «Αν ρωτάς ποιος ζήτησε το πρώτο ραντεβού, εγώ το ζήτησα. Αν σε ενδιαφέρει ο άλλος είναι πολύ φυσιολογικό να πεις “θέλεις να πάμε μία βόλτα;”».

Επιπλέον, ως ζευγάρι σημείωσε ότι έχουν συμφωνήσει να μη βρεθούν απέναντι, φαίνεται όμως ότι έχει περάσει από το μυαλό η σκέψη από το μυαλό να συνεργαστούν ξανά σε εκπομπή. «Έχουμε σκεφτεί και μας έχουν προτείνει να κάνουμε μαζί εκπομπή. Αλλά είχαμε συμβόλαια που έτρεχαν και δεν “έκατσε”».

«Μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια να κάνω εκπομπή απέναντι στον Νίκο και αρνήθηκα. Δεν το κάνουμε ούτε εγώ, ούτε ο Νίκος, δεν υπάρχει λόγος. Νιώθω τόσο καμάρι και χαρά που τον βλέπω και τον θεωρώ τον καλύτερο που δεν θα μπορούσε να μου βγει ανταγωνισμός», είπε ακόμα.

Η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε για την αποχώρηση και την επιστροφή στον ΑΝΤ1

«Έφυγα τον Δεκέμβριο του 2011, λίγο μετά που γέννησα το δεύτερο παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί έφυγα. Δεν έμαθα ποτέ. Aν με ρωτάς δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Μπήκα σε μία λογική ότι κάποιου δεν του κάνεις και σε χαιρετάει. Τι σημασία έχει το γιατί; Δεν ήθελα να φύγω. Δεν τον βρήκα, δεν έμαθα και δεν τον συνάντησα και σου μιλώ ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Άντε κι έμαθες, τι θα αλλάξει; Όταν σου συμβαίνει αυτό είναι σοκαριστικό να μένεις στο περιθώριο. Μπήκα στην λογική ότι είσαι κάπου, αρέσεις, συνεχίζεις ή είσαι κάπου, δεν αρέσεις και δεν συνεχίζεις.

Άτομα τα οποία στην πορεία της επαγγελματικής μου ζωής δεν με πίστεψαν ή δεν με ενίσχυσαν κάποια στιγμή που θα μπορούσαν και με υποβίβαζαν, τα έφερε το πλήρωμα του χρόνου και με κάλεσαν για να μου κάνουν πρόταση για κάτι άλλο σε κάποιο άλλο κανάλι. Λέω κοίταξε πως υπάρχει νομοτέλεια και το γυρίζει. Το καλό αργεί αλλά δεν λησμονεί.

Τώρα με ρώτησες γιατί γύρισα. Όταν κάναμε μία πορεία στο Open με μία ωραία ομάδα -είμαστε μια γροθιά, ήρθαμε πακέτο- ήταν σαν να σκάβαμε σε πέτρες. Κάναμε μία καθημερινή εκπομπή τρίωρη δύο άτομα. Φαντάζεσαι τις δυσκολίες και τον αγώνα. Αυτό πήγε κι ανέβηκε κι άρχισαν τα τηλεφωνήματα. Για αρκετά χρόνια δεν υπήρχε αυτή η ανάγκη να ανταποκριθούμε σε αυτά τα τηλεφωνήματα γιατί ήμασταν καλά. Όταν μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ να φύγω από ένα κανάλι για λόγους που εγώ έκρινα, στάθμισα από αυτά που είχα στα χέρια μου τι με ευχαριστεί να κάνω. Θέλω να περνώ καλά εκεί που είμαι. Ήταν μία από τις προτάσεις του ΑΝΤ1. Συναντήθηκα τότε με έναν άνθρωπο που δεν είναι τώρα στον ΑΝΤ1 και μου είπε τι θέλεις; Είπα ότι θέλω να κάνω αυτό που κάνω και μου είπε πάρε το. Πήρα και την ομάδα μου. Εσύ δεν θα έλεγες ναι; Έτσι γύρισα στον ΑΝΤ1» είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Μαυραγάνη: «Με ενοχλεί, που περνώντας κάποια χρόνια, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ