Λίγο καιρό αφού έγινε νονά των παιδιών του Ευάγγελου Μπόυση και του Peter Dundas σε μία βάπτιση στη Βουλιαγμένη, η Ευγενία Νιάρχου αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα για να κάνει τις διακοπές της.

Η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου επισκέπτεται κάθε χρόνο την χώρα μας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media της.

Βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές Ιουλίου όπου ξεκίνησε το tour της στα ελληνικά νησιά, με πρώτη στάση στη Μύκονο. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα γενέθλια της, όπου ήταν στις 15 Ιουλίου και τα γιόρτασε μαζί με τους φίλους της.

Φυσικά δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις χαλαρές της διακοπές της στη χώρα μας και αυτό έκανε για άλλη μια φορά. Δημοσίευσε ένα νέο φωτογραφικό άλμπουμ και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:  «Tα απαραίτητα για το καλοκαίρι». 

Να υπενθυμίσουμε ότι η κοσμοπολίτισσα εγγονή του Σταύρου Νιάρχου επισκέφθηκε και το Πόρτο Χέλι με τον Ευάγγελο Μπούση και τον Πίτερ Ντούντας για τον γάμο της καλής τους φίλης Λένας Οικονομίδη Λαμότ. Και η Ευγενία Νιάρχου επέλεξε μια ξεχωριστή δημιουργία. Η ίδια είναι γνωστή για το στυλ της και αγαπά ό,τι έχει να κάνει με τη θάλασσα. Έτσι, το φόρεμα που επέλεξε για τον γάμο είχε άρωμα… βυθού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ