Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι ένα όμορφο κορίτσι με ωραίο λόγο και ακόμα πιο ωραία ψυχή. Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε την Ευδοκία Τσαγκλή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, ωστόσο η ίδια είχε προγραμματίσει φέτος να συμμετάσχει στο My Style Rocks. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει όταν η Ευδοκία ανέβηκε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Η Ευδοκία ήταν από τους τυχερούς που σώθηκαν και την Κυριακή το βράδυ συγκλόνισε με την μαρτυρία της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές».

Η Ευδοκία μπορεί να σώθηκε και τα τραύματα του κορμιού της να ιαθούν σε λίγο καιρό, οι πληγές της ψυχής της όμως και οι άσχημες μνήμες ίσως να μη σβήσουν ποτέ. Ανάμεσα σε αυτά που εξομολογήθηκε η όμορφη Ευδοκία ήταν και η μαρτυρία της για ένα νέο κορίτσι που ήταν μαζί της στο τρένο: «Μία άλλη κοπέλα κρέμεται να πέσει και το μετανιώνει τελευταία στιγμή. Με παρακάλεσε να τη σηκώσω γιατί δεν θέλει να πεθάνει. Την τράβηξα. Αισθάνεσαι ότι είναι 3 κιλά εκείνη τη στιγμή από την αδρεναλίνη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια της» είπε η Ευδοκία στον Σταύρο Θεοδωράκη και σήμερα αποκάλυψε το συγκινητικό μήνυμα που της έστειλε η μητέρα της κοπέλας που έσωσε!

Η Ευδοκία Τσαγκλή έγραψε: Μου έστειλε η γλυκύτατη μαμά της κοπέλας που βοήθησαν να μην πέσει. Έχει πολλά εκγαύματα, αλλά είναι καλύτερα! Το κορίτσι που πήδηξε έχει σοβαρά κατάγματα αλλά είναι και εκείνη καλύτερα». Η μητέρας της κοπέλας που βοήθησε η Ευδοκία Τσαγκλή, έγραψε: « Είμαι η μητέρα του κοριτσιού που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε, γιατί ο θεός επέλεξε να ζήσει. Εσύ και ο Χριστός τη βοηθήσατε… Ήθελα με αυτό το απρόσωπο μήνυμα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να σου ευχηθώ καλή ανάρρωση, σωματικά και ψυχικά! Εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω τα χεράκια που βοήθησαν το κοριτσάκι μου» έγραψε η μητέρα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ