Την Κυριακή γιορτάστηκε στο Μόντε Κάρλο η Εθνική Μέρα του Μονακό gia to 2023 με ένα θεαματικό gala. Σύσσωμη η οικογένεια Γκριμάλντι έδωσε το «παρών.

Η πριγκίπισσα Kαρολίνα του Ανόβερου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου πόζαραν στους φωτογράφους. Ο αδελφός της Σαρλίν, Σον Γουίτστοκ και η σύζυγός του, Σαντέλ Γουίτστοκ παρευρέθηκαν επίσης στο gala στο φόρουμ Grimaldi κατά την Εθνική Ημέρα του Μονακό 2023.

Τα looks των κυριών

Η Καρολίνα επέλεξε δημιουργία του οίκου Chanel.

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου μια μάξι κρεπ μαύρη δημιουργία Celine αξίας 5.859 ευρώ. Η Αλεξάνδρα είναι το μοναδικό παιδί του πρίγκιπα Ερνέστου Αύγουστου Ε’ του Ανόβερου και της Καρολίνας του Μονακό. Έχει δύο αδέλφια από την πλευρά του πατέρα της και τρία από την πλευρά της μητέρας της, μία εκ των οποίων είναι και η Σαρλότ Κασιράγκι.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση. H ίδια επέλεξε ένα μάξι embellished φόρεμα σε αυτοκρατορικό burgundy τόνο. Τη δημιουργία υπογράφει ο οίκος υψηλής ραπτικής DidierAngelo. Η πριγκίπισσα Σαρλίν την ταίριαξε με σκουλαρίκια με ρουμπίνια, Cartier.

Διαβάστε επίσης:

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Στο Μόντε Κάρλο με πανωφόρι που ξεπερνά τα 8.000 ευρώ – Η νέα έξοδος με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ