Η Έλλη Στάη κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, οπότε κάθε έξοδός της μαγνητίζει τα φλας. Την Τρίτη το βράδυ η δημοσιογράφος βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη» του Κάρλο Γκολτόνι.

Το έργο σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου. Πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Πάνος Αποστολόπουλος, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Βάσια Ζαχαροπούλου, Σμαράγδα Κάκκινου, Αλέξης Κωτσόπουλος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Λαέρτης Μαλκότσης, Ιωάννα Μαυρέα, Σπύρος Μπιμπίλας, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αγορίτσα Οικονόμου, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Θέμης Πάνου, Κατερίνα Πλεξίδα, Περικλής Σιούντας, Εύα Φρακτοπούλου, Ταξιάρχης Χάνος, Στράτος Χρήστου.

Η Έλλη Στάη παρακολούθησε την παράσταση από την πρώτη σειρά. Για την εμφάνισή της μάλιστα επέλεξε ένα toital black look με ένα σέξι τοπ με χιαστί δεσίματα στο μπούστο. Από πάνω οπρόσθεσε ΄να πανωφόρι σε στυλ καμπαρντίνα.

Μάλιστα, η Έλλη Στάη πόζαρε στο φουαγιέ του Εθνικού Θεάτρου με την πρόεδρο του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Έλλη Στάη με τη Ζωή Κωσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης;

Έλλη Στάη: Πώς συνδυάζει τις εσπαντρίγιες το φθινόπωρο – Το κομψό της look στο Ηρώδειο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ