Σε μια καθημερινή της στιγμή εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Έλλη Στάη. Η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης επιδόθηκε στην αγαπημένη της προπόνηση, το τρέξιμο. Μάλιστα η ίδια επέλεξε τον Εθνικό Κήπο λόγω της κοντινής απόστασης από το σπίτι της.

Και μπορεί να πήγε για τρέξιμο αλλά ήταν ιδιαίτερα κομψή, Για το τζόκινγκ της επέλεξε μια αμάνικη ροζ μπλούζα με στάμπα και αθλητική βερμούδα. Ολοκλήρωσε την αθλητική τη εμφάνιση με οversized γυαλιά ηλίου και μαύρα sneakers ενώ δεν αποχωρίστηκε τα κοσμήματά της.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με φήμες η Έλλη Στάη ενδέχεται να κάνει τηλεοπτικό comeback στο νέο J2US. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε πρόσφατα ο Γρηγόρης Μελάς. Σύμφωνα με τον ίδιο αναμένεται να δούμε την Έλλη Στάη στον νέο κύκλο του φαντασμαγορικού σόου του Αlpha.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να κάνει ένα κουίζ; «Στο J2US έρχεται ένα πρόσωπο που δεν έχει σχέση με την ψυχαγωγία, έχει χαρακτηριστεί ως η “σιδηρά κυρία” της ενημέρωσης» τόνισε ο Μελάς. Και συνέχισε «Μιλάμε για την Έλλη Στάη. Δεν θα είναι κριτής στο σόου, Είναι μια κυρία με ιδιαίτερο χιούμορ. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μπει και να κρίνει φιλικά τους συμμετέχοντες. Δεν θα τραγουδήσει αν κι εγώ από την Έλλη όλα τα περιμένω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ