Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος έκανε μια σπάνια εμφάνιση αφού το τελευταίο διάστημα απέχει από την τηλεόραση. η ίδια έκανε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της με casual αλλά και άψογο ντύσιμο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε μια μπλούζα μαρινιέρα με λευκές και γαλάζιες ρίγες, ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των Γαλλίδων. Η δημοσιογράφος το ταίριαξε με σκούρο τζιν μπλε παντελόνι με ρεβέρ και μαύρες μπότες. Από πάνω προκειμένου να προφυλαχτεί από το κρύο διάλεξε ένα puffer τζάκετ, Μoncler.

Από ότι δείχνουν οι φωτογραφίες, η Έλλη Στάη ήδη ετοιμάζεται για τις γιορτές. Η ίδια μάλιστα φρόντισε να επισκεφτεί γνωστό κατάστημα με παιδικά ρούχα για τα εγγονάκια της.

Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, έγινε για πρώτη φορά γιαγιά τον Ιανουάριο του 2020, όταν ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί του μοναχογιού της. Ύστερα από τρία χρόνια γάμου περίπου, ο Μάρκος Κατσίμης και η σύζυγός του Φαίη Κουτζούκου μάλιστα ετοιμάζονται να υποδεχθούν και το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ