Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της Ελένης Καριολάκη και κυρίως το γεγονός – που έγινε σήμερα γνωστό- ότι ήταν νεκρή για 4 με 5 ημέρες στο δωμάτιό της και κανείς δεν την αναζήτησε. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Super Κατερίνα μίλησε με τον σύζυγό της άτυχης Ελένης και όπως ισχυρίστηκε δεν κατάλαβε ότι η σύζυγός του είχε πεθάνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της που ήταν κλειδωμένο. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες λόγω έντονης δυσοσμίας. Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην εκπομπή τόνισε πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός της προήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ ο σύζυγος ίσως δεν το κατάλαβε λόγω της μόνιμης δυσοσμίας στο σπίτι. «Το σπίτι απόπνεε συνεχώς δυσοσμία και γι αυτό ίσως να μην το κατάλαβε ο σύζυγός της. Δεν είναι και απολύτως ισορροπημένος άνθρωπος» συμπλήρωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ποια είναι όμως η Ελένη Καριολάκη;

Η Ελένη Καριολάκη, έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ενώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια πριν 4 χρόνια είχε δηλώσει πως έχει σπουδάσει λογιστικά και πως έχει εργαστεί για χρόνια, ως βοηθός σε δικηγορικό γραφείο. Το ιδιαίτερο επίθετό της ήταν αυτό που την έκανε viral εκείνη την εποχή και όπως έχει δηλώσει η ίδια όλη η οικογένεια ήταν περήφανη για το όνομά αυτό.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή η Ελένη Καριολάκη είχε πει πως πήγε για να χορέψει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ενώ δεν είχε σχέση με τον χώρο της τέχνης, για να κάνει τη δική της «επανάσταση» αλλά και να κάνει τον κόσμο να γελάει και να είναι χαρούμενη.

Φωτογραφία: Facebook Eleni Kariolaki

Ο γάμος της και το μπούλινγκ

Στη συνέντευξη η Ελένη Καριολάκη είχε αναφέρει πως ο σύζυγός της την λατρεύει, είναι περήφανη για εκείνη ενώ αναφέθηκε και στο μπούλινγκ που έχει υποστεί από ο οποίο όπως είπε πέρασε αλώβητη ενώ έχει βοηθήσει κόσμο ο οποίος είχε ανάγκη.

H Eλένη είχε ένα λογαριασμό στο youtube με το τελευταίο της βίντεο την πρωτοχρονιά να εύχεται σε όλους να είναι χαρούμενο και τυχερό το 2023… Δυστυχώς για εκείνη δεν ήταν…

Διαβάστε επίσης: Πέθανε η Ελένη Καργιολάκη – Ανακάλυψαν τον θάνατό της μετά από 4 ημέρες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ