Η ηθοποιός Έλενα Χαραλαμπούδη έχει κάνει θραύση στα social media και στο Youtube με τα χιουμοριστικά βίντεο με την ίδια να ενσαρκώνει διαφορετικούς τύπους μαμάδων στο 5’ Minute Mum.

«Το 2018 όταν ήταν έγκυος την πλησίασε μια ομάδα παραγωγής η οποία ήθελε να κάνει το πρώτο κανάλι για μαμάδες στην Ελλάδα. Δεν είχα ούτε Instagram. Ήμουν άσχετη. Η υποκριτική είναι αρκετά σοβαροφανής στην Ελλάδα. Ξεκινά κάποιος ως δραματικός, πρέπει να κάνει δραματικούς, ως κωμικός πρέπει να συνεχίσει με κωμικούς ρόλους. Οπότε τι σκέφτηκα; Να γράψω έναν ρόλο. Είμαι άλλη στο κανάλι από ό,τι είμαι στην πραγματική μου ζωή. Το είδα σαν δουλειά» είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Δύο στη 1» για το πώς ξεκίνησε όλη η πορεία των χιουμοριστικών βίντεο στο Instagram.

Ποια είναι η Έλενα Χαραλαμπούδη;

  • Έχει τελειώσει το Ωδείο Αθηνών.
  • Προέρχεται από οικογένεια γιατρών και προοριζόταν για σπουδές στα Οικονομικά και στο Marketing. «Δεν περίμεναν ότι θα αφήσω το οικονομικό της Νομικής στο δεύτερο έτος και θα μπω στη Δραματική. Οι γονείς μου δεν έχασαν παράσταση και πρεμιέρα».
  • Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες και η ηθοποιός λέει πως έχασε έναν από τους μεγαλύτερούς της θαυμαστές. «Μου έχει στοιχίσει γιατί είμαι ξεκάθαρα κόρη του μπαμπά. Ήταν boomer, έφτιαχνε κωδικούς συνέχεια για τα email γιατί τους ξεχνούσε, αλλά ήταν ο μόνος από την οικογένεια που είχε κάνει εγγραφή στο κανάλι μου στο Youtube και στο πρώτο πεντάλεπτο όταν ανέβαζα βίντεο με έπαιρνε τηλέφωνο να μου πει ότι το είδε».
  • Είναι παντρεμένη με τον Λάζαρο Βασιλειάδη που όπως λέει εκείνος είναι το ταλέντο της οικογένειας, αν και παραμένει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Φαίδρα.
  • Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μίξερ» στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια.
  • Στην εκπομπή Breakfast@Star αποκάλυψε ότι θα ήθελε να βρεθεί τρόπος όλο αυτό που έχει δημιουργήσει να μπορέσει να μεταφερθεί και στην τηλεόραση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ