Ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Μάρκος Σεφερλής προετοιμάζονται για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου». Ο σεφ και ο ηθοποιός θα παρουσιάσουν μαζί το μαγειρικό project και μίλησαν στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Yes».

Συγκεκριμένα ο Έκτορας Μποτρίνι είπε:

«Πάνε πολύ καλά τα γυρίσματα, έχουν πλάκα, δεν το βλέπω σαν δουλειά γιατί είναι ένα παιχνίδι. Ο Μάρκος είναι πολύ καλός, έχει πολύ χιούμορ. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις και να περνάς καλά. Έχουμε γυρίσει 4 επεισόδια και η πρεμιέρα για το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου” θα γίνει ή μέσα ή τέλη Σεπτεμβρίου»

Ο Έκτορας Μποτρίνι δεν εντυπωσιάζεται εύκολα από τα πιάτα

Ο Έκτορας Μποτρίνι ανέφερε αν του έκανε εντύπωση κάποιο πιάτο και αν θα είναι αυστηρός με τους παίκτες: «Το φετινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο και θα έχει αρκετό χιούμορ αλλά θα είμαστε πάντα αυστηροί και σωστοί. Μέχρι στιγμής δεν με έχει εντυπωσιάσει κανένα πιάτο. Με έχει εντυπωσιάσει άσχημα, έρχονται να διαγωνιστούν και δεν έχουν ιδέα τι καλό να κάνουν. Ο Μάρκος Σεφερλής δοκιμάζει σχεδόν όλα τα πιάτα»

Ο Μάρκος Σεφερλής για την εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να μην είπε πολλά αλλά σχολίασε για την εκπομπή πως: «Είναι θέμα του ΣΚΑΪ πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή. Απ ότι φαίνεται η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σας».

Διαβάστε επίσης: Μάρκος Σεφερλής – Έκτορας Μποτρίνι: Το μουσικοχορευτικό τους τρέιλερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ