Η Δώρα Αρχοντάκη μπήκε στις ζωές των τηλεθεατών το 2001 συμμετέχοντας στο πρώτο Big Brother που έγινε στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια μιλά για τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά που ήρθαν στη ζωή της μετά το reality με αφορμή το comeback που έκανε στον χώρο με νέο τραγούδι. Παράλληλα μιλά για τον σύντομο γάμο που έκανε, αλλά και τον μεγάλο έρωτα που έχασε.

«Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους για τους οποίους παντρεύτηκα. Γιατί ήταν μια αντίδραση για να ξεχάσω τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου. Πολύ λίγο καιρό κράτησε, έναν χρόνο περίπου. Δυστυχώς πλήγωσα έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε. Ποτέ δεν περνάει ο έρωτας. Μένει πάντα στην καρδιά σου. Αλλά κάποια στιγμή το αποδέχεσαι. Από τότε έχουν περάσει και είκοσι χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανα παιδιά. Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά με τον άνθρωπο που αγάπησα, οπότε από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν. Αυτός ο άνθρωπος θα υπάρχει πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου. Αλλά έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει κάτι οικογένεια. Και με τίποτα δεν θα ήθελα να χαλάσει την οικογένειά του. Θέλω να είναι καλά, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, θέλω να είναι ευτυχισμένος», είπε η τραγουδίστρια.

Η Δώρα Αρχοντάκη εξομολογείται για το Big Brother και το τραγούδι

Επιπλέον, η Δώρα Αρχοντάκη αναφέρθηκε στην εκπομπή του Big Brother εκφράζοντας για ακόμα μια φορά την ευγνωμοσύνη της στον Ανδρέας Μικρούτσικο ο οποίος μετά την αποχώρησή της από το reality της έγραψε τραγούδια. «Όσο χρονών και να γίνω, θα υπάρχει μια μικρή νοσταλγία για το Big Brother. Να μην ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο λόγος που έγινα τραγουδίστρια! Αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα γινόμουν τραγουδίστρια. Με ξεχώρισε, μου έκανε την πρόταση στην αποχώρηση μου να μου δώσει κάποια τραγούδια και έτσι ξεκίνησα το τραγούδι. Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά», δήλωσε.

Αν και η προβολή ήταν τεράστια, με τους συμμετέχοντες να έχουν τεράστια απήχηση στον κόσμο, δεν υπήρχε αποδοχή από τον χώρο των τραγουδιστών.

«Στην αρχή μετά το Big Brother ήταν ένα μικρό σοκ, δεν περίμενα τέτοια απήχηση. Ο κόσμος του χώρου στην αρχή έβλεπαν πολύ αρνητικά το κομμάτι αυτό. Δεν ήθελαν να συνεργαστούν με άτομα από reality. Πολύ λίγοι ήταν αυτοί που ήθελαν να συνεργαστούν. Ενώ τώρα ένα reality σου δίνει μια άλλη ευκαιρία, είναι ένας άλλος δρόμος πολύ πιο εύκολος.

Έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Έχω ακούσει ότι “δεν θα τραγουδήσω με κάποια που βγήκε από το Big Brother” χωρίς καν να με ξέρουν, χωρίς να με έχουν ακούσει, τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για μεγάλα ονόματα», δήλωσε η Δώρα Αρχοντάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ