Την πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ο μουσικοσυνθέτης χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την Covid-19 για τρίτη φορά. 

Ο 78χρονος νόσησε από κορονοϊό και οι γιατροί του έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να νοσηλευτεί για προληπτικούς λόγους. Έτσι βρισκόταν στο νοσοκομείο από την περασμένη Πέμπτη. Τη Δευτέρα ωστόσο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του.

Λίγες ώρες μετά έστειλε το πρώτου του μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. Συγκεκριμένα ο Διονύσης Σαββόπουλος ανέφερε: «Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς.” Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες με κορωνοϊό και από σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του.

Ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Επίσης ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ”Υγεία” και του ”Μητέρα” που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του. Είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ