Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο Ηρώδειο, η μεγάλη συναυλία για τα «100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας». Εκεί βρέθηκε και ο Δημήτρης Οικονόμου με τη σύζυγό του, Αλεξία Κουλούρη.

Το κοινό απόλαυσε τους διεθνούς φήμης τενόρο Roberto Alagna και την διάσημη σοπράνο Aleksandra Kurzak. Ο καταξιωμένος μαέστρος Nayden Todorov με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων χάρισαν σ’ όλους μια αξέχαστη μουσική βραδιά, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και εντάσσεται στις δράσεις του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας.

Οι Roberto Alagna και Aleksandra Kurzak.

Σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού

Το «παρών» στη βραδιά έδωσε και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σήμερα» συνοδευόταν από την εντυπωσιακή σύζυγό του, Αλεξία Κουλούρη. Η ίδια είναι επίσης δημοσιογράφος.

Από αριστερά: Οι Νικόλαος Κοτόπουλος, Σοφία Χηνιάδου Καμπάνη, Κατερίνα Κουνινιώτη, Αλεξία Κουλούρη, Λιάνα Σκουρλή και Δημήτρης Οικονόμου.

Με τον Δημήτρη Οικονόμου μετρούν 24 χρόνια γάμου, μία σχέση «με τα πάνω της και τα κάτω της», όπως έχει πει και η ίδια στην εκπομπή «Μega Καλημέρα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου με την Αλεξία Κουλούρη και την Έλενα Βρεττού.

«Είναι μοιραίο να μην κουβαλήσεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. Όταν είχα φύγει στη Γαλλία για ρεπορτάζ τηλεφώνησαν να ακούσω τον γιο μου και με ρώτησε “δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ;”», εξήγησε στην εκπομπή η Αλεξία Κουλούρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ