Διαζύγιο βόμβα στην πολιτική ζωή. Την απόφαση να πάρουν διαζύγιο πήραν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΟΝ Τime και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη. Σύμφωνα με το άρθρο ο, χωρισμός εντελώς αθόρυβος, καθώς κανείς από το περιβάλλον τους δεν το γνώριζε.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να πάρει ξεχωριστούς δρόμους, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άψογες. Προτεραιότητά τους είναι τα δυο τους παιδιά!

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν ήμουν ακόμη διπλωμάτης και η είσοδός μου στην πολιτική έγινε το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου του 1993, στη δεξίωση του γάμου μας, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μαζί με τις ευχές του, μου ανακοίνωσε ότι από την επομένη θα ήμουν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Έτσι ναυάγησε και το ταξίδι του μέλιτος, που τελικά έγινε δέκα χρόνια μετά. Δεν σας κρύβω ότι σε όλη αυτή την ωραία και δυναμική περιπέτεια της πολιτικής, και με δεδομένες τις δυσκολίες και την πίεση, που αυτή σε μεγάλο βαθμό ασκείται και στην οικογένεια, οφείλω πολλά, αν όχι όλα, στη σύζυγό μου» είχε δηλώσει ο πολιτικός για τη σύζυγό του στα «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Για τους δύο γιους του, τον Φίλιππο και τον Ιάσονα, και για τη σχέση που έχει μαζί τους, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει πει στο παρελθόν: «Η σχέση μας είναι ιδανική. Έχουν μεγαλώσει πια. 27 χρόνων ο Φίλιππος και 24 χρόνων ο Ιάσονας. Ο Ιάσονας ετοιμάζεται για τα μεταπτυχιακά του και ο Φίλιππος ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεγάλη επιτυχία και ξεκίνησε ήδη τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Εκείνο όμως που τους ξεχωρίζει είναι οι εξαίρετοι χαρακτήρες τους. Σε αυτό καθοριστική η συμβολή και των δυο μας, ιδιαίτερα της Βίβιαν».