Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και τοποθετήθηκε τόσο σε θέματα επικαιρότητας, όπως εκείνο της Εύας Καϊλή, όσο και σε πιο προσωπικά κομμάτια.

«Προσωπικά σαν Δήμητρα δεν το πιστεύω ότι ο άντρας μου φέρνει λεφτά σε ένα διαμερισματάκι και δεν ξέρω τίποτα. Θα με είχαν σταυρώσει αν είχαν βρει έστω και ένα πενηνταράκι και θα είχε χειρότερη τύχη από ότι ο Τσοχατζόπουλος ή οποιοσδήποτε άλλο. ο Ανδρέας μου έδωσε μια συμβουλή όταν πήρα τη θέση της διευθύντριας του πολιτικού του γραφείο να μην έχω ποτέ έξω ούτε θυρίδες, ούτε τίποτα και όλους που έρχονταν να τους στέλνω στον αρμόδιο υπουργό.

Ανάμεσα σε άλλα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δήλωσε μόνη στη ζωή, λέγοντας ότι συγκατοικεί με έναν καλό της φίλο ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει.

«Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ. Είμαι από τους ανθρώπους που ευγνωμονώ και για τα κακά. Με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Με έκαναν να είμαι πιο ευαίσθητη απέναντι στον άνθρωπο και στην κοινωνία.

Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ