40 ημέρες πέρασαν από τον θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κοντούλη. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε και το μνημόσυνο με συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Τη Δέσποινα Μοιραράκη κρατούσε συνέχεια από το χέρι, ο γιος της, Γιώργος. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκρυβε τη θλίψη της πίσω από τα μαύρα της γυαλιά.

Ο αξιωματικός του ναυτικού, Γιάννης Κοντούλης τα τελευταία 3,5 χρόνια έδωσε μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και δεν τα κατάφερε τελικά να βγει νικητής και «έφυγε» τον περασμένο Ιούνιο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δέσποινα Μοιραράκη δημοσιεύει μια φωτογραφία εκείνης και του συζύγου της από τις ημέρες χαράς τους στο παρελθόν και γράφει λόγια από καρδιάς για τον «ναύαρχό» της, όπως τον αποκαλούσε.

«40 μέρες χωρίς εσένα. 14 χρόνια + 40 μέρες μαζί με εσένα. Με τον αντρούλη μου, με την αγάπη μου, με τον έρωτα μου , με τον σύντροφο μου, με τον συνοδοιπόρο μου, με τον συμβουλάτορα μου ,
με τον προστάτη μου, με τον φίλο μου, με την παρεούλα μου, με τον Γιαννάκη μου, με την ζωή μου!
μαζί σε όλα!

Ευχαριστώ τον Θεό που σε γνώρισα. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου», ανέφερε στο μήνυμά της για τον σύζυγό της η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είχε μοιραστεί δημόσια μέσα από τα social media και το προηγούμενο διάστημα τον αβάσταχτο πόνο που νιώθει για την απώλεια του ανθρώπου της. Του ανθρώπου που αγάπησε και την έκανε ευτυχισμένη για 14 χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ