Μια παράσταση sold out όλο το καλοκαίρι η Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις ολοκλήρωσε χθες την περιοδεία της με μια τελευταία παράσταση στο μεγαλειώδες Ηρώδειο.

Μετά την παράσταση οι συντελεστές γιόρτασαν την επιτυχία τους σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι. Η Δανάη Μιχαλάκη που πρωταγωνιστούσε στην Αντιγόνη με τον ρόλο της Ισμήνης, αδελφής της Αντιγόνης, βρέθηκε εκεί μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης αλλά και τους γονείς της.

Δίπλα της και ο σύζυγό της, Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος συμμετείχε στην παράσταση στο ρόλο του Άγγελου. Την παράσταση παρακολούθησαν και οι γονείς της Δανάης που αγαπήσαμε από το ρόλο της Δρόσως Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες». Η Δανάη Μιχαλάκη πόζαρε μαζί με τους γονείς της που την καμάρωσαν στην αρχαία τραγωδία. Ο πατέρας της Δανάης είναι ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης και η μητέρα της είναι η Σούζαν που κατάγεται από την Αγγλία.

H Δανάη Μιχαλάκη με την μητέρα της Σούζαν και τον πατέρα της, γνωστό ηθοποιό Γιώργο Μιχαλάκη Φωτό NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Η Δανάη έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για την μεγάλη αδυναμία που έχει στον πατέρα της. «Με τον μπαμπά μου έχω σχέση λατρείας. Από πολύ μικρή ως κοριτσάκι ήμουν ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Χωρίς να θέλω να μειώσω την μαμά μου με την οποία επίσης έχω μία ιδιαίτερη σχέση. Αυτό που λένε ότι η σχέση ενός κοριτσιού με τον μπαμπά της είναι ξεχωριστή, ισχύει στην δική μου περίπτωση. Είμαστε ολόιδιοι ως χαρακτήρες, στα πάντα», έχει δηλώσει.

Με τον σύζυγό της, ηθοποιό και μουσικό Γιώργο Παπαγεωργίου Φωτό NDP Θωμάς Δασκαλάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ