Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η Μαρία Βλάχου από την εκπομπή Super Κατερίνα με τη Χρυσούλα Διαβάτη. Η ηθοποιός γνωστή για τις αιχμηρές της δηλώσεις μίλησε για το πρόσωπο των ημερών, τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την προβολή της προσωπικής του ζωής. «Δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη. Πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν τι είναι; Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά;» είπε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Και συνέχισε: «Δεν ρωτάω κανέναν τι είναι. Δεν μου επιτρέπεται πρώτα απ’ όλα, αλλά, δε με ενδιαφέρει κιόλας. Να πάμε αν είναι σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε. Το βρίσκω αισχρό».

Όσο για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια προς τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η ηθοποιός είπε: «Η γνώμη του κυρίου Κούγια, είναι γνώμη του. Δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όλα αυτά. Εμένα όμως, όλα αυτά εκτός από αηδία, δε με αφορούν. Δε το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο να ενδιαφερόμαστε για το τι κάνει ο καθένας; Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, στο σπίτι του όμως, να μη θίγει εμένα».

«Ούτε την κυρία Αχτσιόγλου ξέρω. Την έχω ακούσει βέβαια. Όσο ξέρω τον κύριο Κασσελάκη ξέρω και την κυρία Αχτσιόγλου. Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον, δε θα επέλεγα κανέναν από τους δυο» είπε τέλος, η Χρυσούλα Διαβάτη.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό του Τάιλερ – «Σκεφτόμαστε να γίνουμε γονείς αλλά θέλει προγραμματισμό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ