Χρυσάνθη Ντάφλα χώρισε με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη έπειτα από δύο χρόνια γάμου. Το μοντέλο και ο πρόεδρος του Ομίλου Σαράντη και διευθύνων σύμβουλος της Estee Lauder Hellas προχωρούν στις διαδικασίες του διαζυγίου ήρεμα και χωρίς καμία διαφωνία.

Η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε το 2021. Σταδιακά άρχισαν να αποστασιοποιούνται. Η εξωστρεφής και κοινωνική Χρυσάνθη Ντάφλα είχε ακολουθήσει τον χαμηλών τόνων τρόπο ζωής του επιχειρηματία στα τέσσερα χρόνια που ήταν ζευγάρι. Μετά τον χωρισμό τους φαίνεται πως επιστρέφει στις αγαπημένες της συνήθειες.

Το Πάσχα, το πρώτο μετά τον χωρισμό της, επέλεξε να το περάσει στη Νάξο. Μία φωτογραφία της από το κυκλαδίτικο νησί μοιράστηκε ο Αχιλλέας Νάλτσας αποκαλύπτοντας έτσι τον προορισμό των πασχαλινών διακοπών της.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα έχει στο ενεργητικό της έναν ακόμα γάμο. Το 2008 γνώρισε τον Αλέξανδρο Λουβάρη τον οποίο και παντρεύτηκε το 2011 και ο γάμος τους τελείωσε το 2014.

Με τον Αλέξη Λούβαρη το 2010.

Μπορεί η ζωή της Playmate 2002 να μοιάζει ένα παζλ από στιγμές ευτυχίας αλλά έχει περάσει πολλές δυσκολίες.

Στην 5η Εβδομάδα Μόδας και την επίδειξη Christos Costarellos το 2017.

«Είμαι πολύ τυχερή γιατί η ανάγκη μου για ανεξαρτησία και οικονομική αυτοδυναμία με έκανε να αναζητήσω εργασία σε πολύ μικρή ηλικία. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε ηλικία 14 ετών, σε κατάστημα που πουλούσε παγωτά. Έκτοτε δεν σταμάτησα να εργάζομαι συνεχώς. Το ζητούμενο είναι από όποια δουλειά και αν περάσεις να απομονώνεις τα στοιχεία αυτά που θα σε βοηθήσουν για τη συνέχεια», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Secret.

«Αντιμετώπισα οικονομικές δυσκολίες.  Και το νοίκι δεν είχα να πληρώσω ή το εισιτήριο του τρένου για να πάω σπίτι μου. Η δουλειά του μοντέλου δεν είναι στρωμένη με ροδοπεταλα. Είναι ψεύτικη αυτή η εικόνα που έχει επικρατήσει προς τα έξω. Αν με ρωτάτε για το τώρα, μπορώ να απαντήσω ότι προσπαθώ για το καλύτερο στη δουλειά μου, δίνω όλες μου τις δυνάμεις και αυτό στο τέλος επιβραβεύεται», είχε πει.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ