Συγκίνηση αλλά και χαρά επικράτησαν στη φωταγώγηση του Δέντρου των Ευχών της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ», την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε από την Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» κύριο Μανώλη Παπασάββα.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, με τον Διοικητή της Ογκολογικής Μονάδας «Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» Μανώλη Παπασάββα, μέλη του ΔΣ του Σωματείου.

Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη είναι η κόρη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ενώ σύζυγός της είναι ο Γιώργος (Τζορτζ) ΓουλανδρήςΗ ίδια μάλιστα συνεχίζει το έρημο της αείμνηστής μητέρας της. Για την περίσταση επέλεξε ένα pied de poule σακάκι με διακριτικά σχέδια και χρυσαφί κουμπιά.

Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη.

Η πρωτότοκη κόρη της και πρώτη εγγονή της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή νυν Λαιμού, ευθύνεται για την πρωτότυπη πρωτοβουλία της επιτροπής Elpida Youth που ιδρύθηκε το 2015. 

Μάλιστα η Μαριάννα Λαιμού υπογράφει και το γούρι του 2024 του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ. Η μητέρα της, Χριστιάννα επέλεξε να το φορέσει στη φωταγώγηση.

Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Λαιμού και κατασκευασμένο από τo κοσμηματοπωλείο Serkos.  Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

διαβάστε επίσης: Oι εντυπωσιακές παρουσίες στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ