Χώρισαν μετά από 21 χρόνια κοινής ζωής κι εκείνη έγινε μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου. Ο λόγος για την πρώην Μις Βρετανία Κίρστι Μπερταρέλι, που πήρε διαζύγιο από τον Ελβετό μεγιστάνα των επιχειρήσεων, Ερνέστο Μπερταρέλι και στα 50 της χρόνια είναι η πιο πλούσια διαζευγμένη στη Βρετανία με περιουσία μεγαλύτερη από αυτή της βασίλισσας Ελισάβετ, του Μικ Τζάγκερ και της Αντέλ.

Η Κίρστι Μπερταρέλι (που πλέον ασχολείται με το να γράφει στίχους για pop τραγούδια) και ο μεγιστάνας πρώην σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν κάτω από άκρα μυστικότητα. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του πρώην ζευγαριού επιβεβαίωσε την είδηση του διαζυγίου στη Daily Mail. «Μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι ο Ερνέστο και η Κίρστι Μπερταρέλι επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους», αναφέρει η ανακοίνωση του εκπροσώπου τους.

Μετά το διαζύγιο, η Κίρστι είδε τον λογαριασμό της να γεμίζει με 400 εκατομμύρια λίρες συν ένα υπερμοντέρνο σαλέ στην Ελβετία, στη λίμνη της Γενεύης αξίας 52 εκατομμυρίων λιρών. Μαζί πήρε και ένα σαλέ στο Γκστάαντ το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα ελικοδρόμιο, μία τεράστια λίμνη και δύο κουζίνες.

Ο Ερνέστο Μπερταρέλι είναι μεγιστάνας της βιοτεχνολογίας, απόφοιτος του Χάρβαρντ και πενταπλασίασε την κληρονομιά που του άφησε η οικογένειά του.

Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 21 χρόνια γάμου και το ύψος του ποσού του διαζυγίου αποτελεί ρεκόρ, κάνοντας την Κίρστι την πλουσιότερη στη Βρετανία, με τη βασίλισσα Ελισσάβετ να έχει μια περιουσία 365 εκατομμύρίων λιρών, τον Μικ Τζάγκερ να έχει περιουσία 310 εκατομμυρίων λιρών, τον Εντ Σίραν 220 εκατομμυρίων λιρών και την Αντέλ 140 εκατομμυρίων λιρών.